Boka Hotell

Hotel Fischerwirt Zell am See

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Hotel Fischerwirt Zell am See

Hotel Fischerwirt Zell am See är ett populärt val bland resenärer på besök i Zell Am See, vare sig de vill utforska staden eller bara är på genomresa. Hotellet erbjuder många olika faciliteter för att göra din vistelse till en trevlig upplevelse. Bagageförvaring, flygtransfer, biluthyrning, restaurang, utflykter är bara några av faciliteterna som finns att tillgå. Rummen är designade för att erbjuda högsta komfort och utvalda rum har luftkonditionering, värme, väckningsservice, skrivbord, minibar som utlovar en fridfull, stärkande natt. Tillgång till hotellets bastu, golfbana (inom 3 km), skidåkning, spa, massage förgyller din trevliga vistelse ännu mer. Komfort och funktionalitet gör Hotel Fischerwirt Zell am See till det perfekta valet under ditt besök i Zell Am See.

Pris: Boka Hotel Fischerwirt Zell am See just nu för mellan 1187 - 1349 kr.

Boka Hotel Fischerwirt Zell am See.

Recensioner för Hotel Fischerwirt Zell am See

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Fischerwirt Zell am See

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Fischerwirt Zell am See. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Zell Am See.

Adress till Hotel Fischerwirt Zell am See

Adress: Seegasse 5

Postnummer: 5700

Stad: Zell Am See

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Fischerwirt Zell am See