Boka Hotell

Hotel Jagerhof

Hotel Jagerhof

Med sitt idealiska läge i det största turistområdet Zams utlovar Akzent Hotel Jägerhof en avkopplande och underbar vistelse. Hotellet håller hög klass på service och bekvämligheter för att alla resenärer ska kunna få sina individuella behov tillgodosedda. Utnyttja hotellets gratis Wi-Fi i samtliga rum, handikappanpassning, bagageförvaring, flygtransfer, konferensavdelning . Rummen är designade för att erbjuda högsta komfort och utvalda rum har värme, skrivbord, balkong/terrass, telefon, TV som utlovar en fridfull, stärkande natt. Underhåll dig själv med hotellets fritidsfaciliteter, som till exempel badtunna, gym, bastu, inomhuspool, skidåkning. Komfort och funktionalitet gör Akzent Hotel Jägerhof till det perfekta valet under ditt besök i Zams.

Pris: Boka Hotel Jagerhof just nu för mellan 967 - 1091 kr.

Boka Hotel Jagerhof.

Recensioner för Hotel Jagerhof

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Jagerhof

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Jagerhof. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Zams.

Adress till Hotel Jagerhof

Adress: Hauptstraße 52

Postnummer: 6511

Stad: Zams

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Jagerhof