Boka Hotell

Das Reinisch Guesthouse

Das Reinisch Guesthouse

Das Reinisch Guesthouse erbjuder inchecking från 02:00.Check out är senast 11:00 AM. .

Das Reinisch Bed & Breakfast Hotel Vienna Airport är ett populärt val bland resenärer på besök i Wien, vare sig de vill utforska staden eller bara är på genomresa. Hotellet erbjuder många olika faciliteter för att göra din vistelse till en trevlig upplevelse. Alla nödvändiga faciliteter, till exempel gratis Wi-Fi i samtliga rum, Wi-Fi i allmänna utrymmen, parkering, flygtransfer, konferensavdelning , finns att tillgå. Rummen är välinredda och vissa är bland annat utrustade med platt-TV, skrivbord, telefon, satellit/kabel-TV, värdeskåp på rummet. Ha trevligt med hotellets fritidsfaciliteter, däribland gym, bastu, innan du drar dig tillbaka till ditt rum för en välförtjänt vila. Komfort och funktionalitet gör Das Reinisch Bed & Breakfast Hotel Vienna Airport till det perfekta valet under ditt besök i Wien.

Pris: Boka Das Reinisch Guesthouse just nu för mellan 641 - 723 kr.

Boka Das Reinisch Guesthouse.

Recensioner för Das Reinisch Guesthouse

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Das Reinisch Guesthouse

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Das Reinisch Guesthouse. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Wien.

Adress till Das Reinisch Guesthouse

Adress: Mannswoerther Strasse 76

Postnummer: 2320

Stad: Wien

 

Lämna dina kommentarer för Das Reinisch Guesthouse