Boka Hotell

Zistelberghof

Zistelberghof

Zistelberghof är ett populärt val bland resenärer på besök i Werfenweng, vare sig de vill utforska staden eller bara är på genomresa. Med ett komplett utbud av bekvämligheter kommer hotellets gäster tycka att vistelsen är komfortabel. På hotellet hittar man bland annat gratis Wi-Fi i samtliga rum, handikappanpassning, parkering, flygtransfer, familjerum. Rummen är designade och inredda så att gästerna ska känna sig som hemma. Vissa är bland annat utrustade med värme, skrivbord, TV LCD/plasmaskärm, toalettartiklar. Ha trevligt med hotellets fritidsfaciliteter, däribland badtunna, bastu, skidåkning, solarium, lekplats, innan du drar dig tillbaka till ditt rum för en välförtjänt vila. Zistelberghof är ett utmärkt val oavsett om man vill utforska Werfenweng eller bara koppla av och ladda batterierna.

Pris: Boka Zistelberghof just nu för mellan 488 - 555 kr.

Boka Zistelberghof.

Recensioner för Zistelberghof

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Zistelberghof

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Zistelberghof. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Werfenweng.

Adress till Zistelberghof

Adress: Lampersbach 26

Postnummer: 5453

Stad: Werfenweng

 

Lämna dina kommentarer för Zistelberghof