Boka Hotell

Hotel Tschirgantblick

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Hotel Tschirgantblick

Läge för Hotel Tschirgantblick
Hotel Tschirgantblick i Wenns ger dig smidig tillgång till vintersporter som utförsåkning och längdskidåkning och ligger nära Benn Raich racingcenter och Hochzeiger linbana. Andra kända sevärdigheter i området innefattar Alpinbana och Kronburgs slottsruiner.

Hotel Tschirgantblick erbjuder sina gäster flera bekvämligheter:
Skäm bort dig med en behandling på det fullständigt utrustade spat eller njut av en simtur i inomhus poolen efter en dag i backarna. Detta hotell erbjuder skidtransport, så du tar dig enkelt till backarna. Med tillgång till skidförvaring, skidpass och shopping slipper du lägga tid på att planera och kan tillbringa mer tid i backarna. Detta hotell har en bar, där du kan ta en après-ski-drink efter en lång, aktiv dag.

Gästerna kan njuta av en måltid på restaurangen. En gratis frukost serveras varje morgon. Kostnadsfritt höghastighetsinternet/wi-fi i gemensamma utrymmen. Detta hotell med 4 stjärnor har även ångbastu och gratis barnklubb.

Rummen på Hotel Tschirgantblick
Rummen på hotellet har även balkonger. De 27 gästrummen på Hotel Tschirgantblick har badrock och tofflor. Rummen har platt-tv med kabelkanaler. Badrummen har badkar och/eller dusch, hårtork och gratis toalettartiklar. Städning av rum utförs dagligen.

Pris: Boka Hotel Tschirgantblick just nu för mellan 577 - 866 kr.

Boka Hotel Tschirgantblick.

Recensioner för Hotel Tschirgantblick

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Tschirgantblick

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Tschirgantblick. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Wenns.

Adress till Hotel Tschirgantblick

Adress: Oberdorf 238

Postnummer: 6473

Stad: Wenns

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Tschirgantblick