Boka Hotell

Waidringer Hof 4 Sterne Superior

Waidringer Hof 4 Sterne Superior

Hotel Waidringer Hof är ett populärt val bland resenärer på besök i Waidring, vare sig de vill utforska staden eller bara är på genomresa. Med ett komplett utbud av bekvämligheter kommer hotellets gäster tycka att vistelsen är komfortabel. Alla nödvändiga faciliteter, till exempel gratis Wi-Fi i samtliga rum, handikappanpassning, express in- och utcheckning, bagageförvaring, parkering, finns att tillgå. Rummen är försedda med alla bekvämligheter man behöver för en god natts sömn. I vissa rum finns även värme, väckningsservice, balkong/terrass, telefon, TV LCD/plasmaskärm. Tillgång till hotellets gym, bastu, golfbana (inom 3 km), utomhuspool, inomhuspool förgyller din trevliga vistelse ännu mer. Trevlig personal, fina faciliteter och nära till allt som Waidring har att erbjuda är tre bra anledningar till att bo på Hotel Waidringer Hof.

Pris: Boka Waidringer Hof 4 Sterne Superior just nu för mellan 1062 - 1206 kr.

Boka Waidringer Hof 4 Sterne Superior.

Recensioner för Waidringer Hof 4 Sterne Superior

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Waidringer Hof 4 Sterne Superior

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Waidringer Hof 4 Sterne Superior. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Waidring.

Adress till Waidringer Hof 4 Sterne Superior

Adress: Dorfstraße 16

Postnummer: 6384

Stad: Waidring

 

Lämna dina kommentarer för Waidringer Hof 4 Sterne Superior