Boka Hotell

Apartments am See Domenig

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Apartments am See Domenig

Läge för Apartments am See Domenig
Denna lägenhet erbjuder ett familjevänligt boende. Apartments am See Domenig ligger i Villach (Egg am Faaker See) och ligger nära Faaker See, Schloss Finkenstein och Villacher Fahrzeugmuseum. Andra kända sevärdigheter i området innefattar Burg Landskron och Congress Center Villach.

Apartments am See Domenig erbjuder:
Apartments am See Domenig har bastu, gym/fitnesscenter och gratis cyklar. Gratis wi-fi är tillgängligt i publika utrymmen och gäster har tillgång till en dator. På denna lägenhet med familjevänlig profil kan man äta på antingen deras restaurang eller baren. Gäster på Apartments am See Domenig serveras en kostnadsfri frukost. Hotellets gäster har tillgång till bland annat bibliotek, hotellets trädgård och conciergetjänster. Gratis parkering. Det här är ett rökfritt boende.

Rummen på Apartments am See Domenig
Rummen på hotellet har även balkonger/terrasser. De 13 gästrummen på Apartments am See Domenig har espressobryggare och gratis toalettartiklar. Gäster erbjuds gratis wi-fi. Rummen har platt-tv. Alla rum på detta hotell med 4 stjärnor har pentry med diskmaskin och enklare köksutrustning. Städning erbjuds varje vecka.

Pris: Boka Apartments am See Domenig just nu för mellan 0 - 0 kr.

Boka Apartments am See Domenig.

Recensioner för Apartments am See Domenig

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Apartments am See Domenig

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Apartments am See Domenig. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Villach.

Adress till Apartments am See Domenig

Adress: Egger Seepromenade 6

Postnummer: 9580

Stad: Villach

 

Lämna dina kommentarer för Apartments am See Domenig