Boka Hotell

Hotel Schoenblick

Hotel Schoenblick

Detta Velden hotell ligger nära Schloss Rosegg och Wildpark Rosegg. Hotel Schoenblick har en privat strand, en utomhuspool, spa-badkar, ångrum och en bastu. Detta fyrstjärniga Velden hotell har massage-och behandlingsrum. I fastigheten finns tillgång till trådlöst Internet/WiFi. Hotellet har en restaurang och bar/lounge. Gästerna serveras gratis frukost varje morgon. Room service är tillgänglig under begränsade tider. Den här fastigheten erbjuder gratis transfer. Evenemangsutrymmena omfattar konferensrum. Personalen kan ordna kemtvätt/tvättservice. Ytterligare bekvämligheter omfattar fitnessanläggning, en hiss (hiss), samt en tv i lobbyn.

Hotel Schoenblick har 43 rum. Tv:n har satellitkanaler. Rummen har i rummet. Badrummen har duschar, badrockar och hårtork. Balkonger finns på rummen. Hotellet erbjuder dessutom minibar, fönster som kan öppnas och klockradio. Dessutom finns fler bekvämligheter tillgängliga på begäran som väckning.

Pris: Boka Hotel Schoenblick just nu för mellan 921 - 1172 kr.

Boka Hotel Schoenblick.

Recensioner för Hotel Schoenblick

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Schoenblick

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Schoenblick. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Velden.

Adress till Hotel Schoenblick

Adress: Augsdorferstrasse 23

Postnummer: 9220

Stad: Velden

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Schoenblick