Boka Hotell

Hotel Heutaler Hof

Hotel Heutaler Hof

Med sitt ypperliga läge i Unken har Hotel Heutaler Hof allt som staden har att erbjuda precis utanför dörren. Hotellet erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter och förmåner för att du garanterat ska trivas. Faciliteter som handikappanpassning, express in- och utcheckning, bagageförvaring, rumsservice, flygtransfer finns tillgängliga för att du ska ha glädje av dem. Rummen är designade och inredda så att gästerna ska känna sig som hemma. Vissa är bland annat utrustade med balkong/terrass, telefon, TV, satellit/kabel-TV, värdeskåp på rummet. Ha trevligt med hotellets fritidsfaciliteter, däribland privat strand, bastu, utomhuspool, skidåkning, fiske, innan du drar dig tillbaka till ditt rum för en välförtjänt vila. Hotel Heutaler Hof är ett utmärkt val oavsett om man vill utforska Unken eller bara koppla av och ladda batterierna.

Pris: Boka Hotel Heutaler Hof just nu för mellan 813 - 919 kr.

Boka Hotel Heutaler Hof.

Recensioner för Hotel Heutaler Hof

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Heutaler Hof

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Heutaler Hof. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Unken.

Adress till Hotel Heutaler Hof

Adress: Heutal 220

Postnummer: 5091

Stad: Unken

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Heutaler Hof