Boka Hotell

For Friends Hotel

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
For Friends Hotel

Läge för For Friends Hotel
På For Friends Hotel i Telfs har du nära till skidåkning, vinteraktiviteter samt Alpernas fredsklocka, Toni-Seelos-Olympiaschanze hoppbacke och Gschwandtkopf linbana. I närheten av For Friends Hotel ligger även Moeserersjön och Seefeld Wildmoos.

For Friends Hotel erbjuder sina gäster flera bekvämligheter:
Efter en dag i backarna kan du njuta av behandlingar på det fullständigt utrustade spat eller simturer i inomhus- eller pool utomhuserna. For Friends Hotel är ett perfekt val för din skidsemester med skidförvaring och skidpass. Detta hotell har en bar, där du kan ta en après-ski-drink när dagen lider mot sitt slut.

Detta hotell har 3 restauranger samt kafé. En gratis frukost serveras varje morgon. Gratis/fritt wi-fi/internet i gemensamma utrymmen. Detta hotell med 5 stjärnor har även ångbastu, gratis barnklubb och barnklubb. Parkering och parkeringsservice är kostnadsfri.

Rummen på For Friends Hotel
Rummen på hotellet har även balkonger/terrasser. De 57 gästrummen på For Friends Hotel har surfplattor och minibar. Gäster erbjuds gratis wi-fi. Rummen har platt-tv med kabelkanaler. Badrummen har badkar och/eller dusch, badrock, hårtork och tofflor. Hotellets gäster har tillgång till espressobryggare och värdeförvaringsskåp. Städning av rum utförs dagligen.

Pris: Boka For Friends Hotel just nu för mellan 1496 - 2244 kr.

Boka For Friends Hotel.

Recensioner för For Friends Hotel

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till For Friends Hotel

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för For Friends Hotel. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Telfs.

Adress till For Friends Hotel

Adress: Am Wiesenhang 1

Postnummer: 6100

Stad: Telfs

 

Lämna dina kommentarer för For Friends Hotel