Boka Hotell

Gasthof Rosslwirt

Gasthof Rosslwirt

Gasthof Rosslwirt ligger perfekt till för både affärs- och nöjesresenärer som besöker Sankt Georgen im Attergau. Hotellet erbjuder sina gäster ett brett utbud av tjänster och bekvämligheter som är till för att vistelsen ska bli komfortabel och bekymmersfri. Alla nödvändiga faciliteter, till exempel gratis Wi-Fi i samtliga rum, express in- och utcheckning, parkering, grillplats, restaurang, finns att tillgå. Rummen är välinredda och vissa är bland annat utrustade med värme, skrivbord, väckarklocka, telefon, TV. För att göra gästernas vistelse trevligare erbjuder hotellet fritidsfaciliteter som lekplats, pingis, ridning, trädgård. Oavsett varför du besöker Sankt Georgen im Attergau så kommer Gasthof Rosslwirt göra att du omedelbart känner dig som hemma.

Pris: Boka Gasthof Rosslwirt just nu för mellan 278 - 325 kr.

Boka Gasthof Rosslwirt.

Recensioner för Gasthof Rosslwirt

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Gasthof Rosslwirt

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Gasthof Rosslwirt. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Strass im Attergau.

Adress till Gasthof Rosslwirt

Adress: Halt 4

Postnummer: 4881

Stad: Strass im Attergau

 

Lämna dina kommentarer för Gasthof Rosslwirt