Boka Hotell

Landhaus Klausnerhof Hotel Garni

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Landhaus Klausnerhof Hotel Garni

Med sitt ypperliga läge i Seefeld in Tirol har Landhaus Klausnerhof Hotel Garni allt som staden har att erbjuda precis utanför dörren. Hotellet erbjuder sina gäster ett brett utbud av tjänster och bekvämligheter som är till för att vistelsen ska bli komfortabel och bekymmersfri. Bagageförvaring, familjerum, tidningar, hiss, värdeskåp finns med på listan över saker som gästerna kan ha glädje av. Rummen är designade för att ge optimal komfort och vissa rum har praktiska bekvämligheter som värme, väckningsservice, skrivbord, balkong/terrass, telefon. För att göra gästernas vistelse trevligare erbjuder hotellet fritidsfaciliteter som badtunna, bastu, golfbana (inom 3 km), skidåkning, massage. Oavsett varför du besöker Seefeld in Tirol så kommer Landhaus Klausnerhof Hotel Garni göra att du omedelbart känner dig som hemma.

Pris: Boka Landhaus Klausnerhof Hotel Garni just nu för mellan 737 - 833 kr.

Boka Landhaus Klausnerhof Hotel Garni.

Recensioner för Landhaus Klausnerhof Hotel Garni

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Landhaus Klausnerhof Hotel Garni

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Landhaus Klausnerhof Hotel Garni. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Seefeld.

Adress till Landhaus Klausnerhof Hotel Garni

Adress: Alte Leutascher Straße 57

Postnummer: 6100

Stad: Seefeld

 

Lämna dina kommentarer för Landhaus Klausnerhof Hotel Garni