Boka Hotell

Cortisen am See

Cortisen am See

Belägen på en sjö, är detta Sankt Wolfgang hotell nära Schafberg. Cortisen am See har en privat strand, hälsoklubb, spa-badkar, ångrum och bastu. Cortisen am See har ett fullständigt spa. Affärsbekvämligheter på det här 4,5 stjärniga hotell inkluderar gratis tillgång till trådlöst Internet/WiFi och mötesrum för mindre grupper. Cortisen am See har restaurang. Gästerna serveras gratis frukost varje morgon. Transporttjänster på det här hotellet inkluderar transfer (tilläggskostnad) och en skidanläggning. Personalen kan hjälpa dig att bröllop, valutaväxling, expressincheckning och expressutcheckning kolla. Ytterligare bekvämligheter omfattar fitnessanläggning, övervakad parkering och en reception med concierge.

Fastigheten har särskilda områden för rökning. Rummen har platt tv med satellitkanaler och dvd-spelare. Rummen har gratis tillgång till trådlöst Internet/WiFi, telefoner, cd-spelare och i rummet. Sängarna har kvalitetssängkläder. Rummen har kylskåp. Badrummen har dusch/badkar, badrockar, toalettartiklar designer och makeup/rakning speglar.

Pris: Boka Cortisen am See just nu för mellan 1255 - 2594 kr.

Boka Cortisen am See.

Recensioner för Cortisen am See

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Cortisen am See

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Cortisen am See. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Sankt Wolfgang.

Adress till Cortisen am See

Adress: Pilger Straße 15

Postnummer: 5360

Stad: Sankt Wolfgang

Fler Hotell i Sankt Wolfgang
 

Lämna dina kommentarer för Cortisen am See