Boka Hotell

Gletscher-Landhaus Brunnenkogel

Gletscher-Landhaus Brunnenkogel

3-stjärniga Gletscher-Landhaus Brunnenkogel erbjuder komfort och bekvämlighet vare sig du är på affärs- eller nöjesresa i Sankt Leonhard im Pitztal. Hotellet erbjuder många olika faciliteter för att göra din vistelse till en trevlig upplevelse. Bagageförvaring, Wi-Fi i allmänna utrymmen, parkering, restaurang, husdjur tillåtna är bara några av faciliteterna som finns att tillgå. Rummen är designade för att erbjuda högsta komfort och utvalda rum har värme, balkong/terrass, telefon, satellit/kabel-TV, dusch som utlovar en fridfull, stärkande natt. Underhåll dig själv med hotellets fritidsfaciliteter, som till exempel bastu, skidåkning, fiske, pingis, ridning. Trevlig personal, fina faciliteter och nära till allt som Sankt Leonhard im Pitztal har att erbjuda är tre bra anledningar till att bo på Gletscher-Landhaus Brunnenkogel.

Pris: Boka Gletscher-Landhaus Brunnenkogel just nu för mellan 1129 - 1273 kr.

Boka Gletscher-Landhaus Brunnenkogel.

Recensioner för Gletscher-Landhaus Brunnenkogel

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Gletscher-Landhaus Brunnenkogel

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Gletscher-Landhaus Brunnenkogel. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Sankt Leonhard im Pitztal.

Adress till Gletscher-Landhaus Brunnenkogel

Adress: Neurur 98

Postnummer: 6481

Stad: Sankt Leonhard im Pitztal

 

Lämna dina kommentarer för Gletscher-Landhaus Brunnenkogel