Boka Hotell

Gasthof Hotel Doktorwirt

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Gasthof Hotel Doktorwirt

Gasthof Hotel Doktorwirt ligger perfekt till för både affärs- och nöjesresenärer som besöker Salzburg. Med sitt stora utbud av faciliteter och tjänster tillhandahåller hotellet allt du behöver för en god natts sömn. Gratis Wi-Fi i samtliga rum, 24-timmarsreception, bagageförvaring, parkering, rumsservice är bara några av faciliteterna som finns att tillgå. Rummen är försedda med alla bekvämligheter man behöver för en god natts sömn. I vissa rum finns även värme, skrivbord, balkong/terrass, telefon, TV LCD/plasmaskärm. Efter en dag full av sightseeing kan du återhämta dig i ditt komfortabla rum eller använda hotellets fritidsfaciliteter, som till exempel badtunna, gym, bastu, utomhuspool, inomhuspool. Oavsett varför du besöker Salzburg så kommer Gasthof Hotel Doktorwirt göra att du omedelbart känner dig som hemma.

Pris: Boka Gasthof Hotel Doktorwirt just nu för mellan 852 - 976 kr.

Boka Gasthof Hotel Doktorwirt.

Recensioner för Gasthof Hotel Doktorwirt

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Gasthof Hotel Doktorwirt

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Gasthof Hotel Doktorwirt. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Salzburg.

Adress till Gasthof Hotel Doktorwirt

Adress: Glaserstraße 9

Postnummer: 5026

Stad: Salzburg

 

Lämna dina kommentarer för Gasthof Hotel Doktorwirt