Boka Hotell

Best Western Hotel Imlauer Altstadt

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Best Western Hotel Imlauer Altstadt

Läge för Best Western Hotel Imlauer Altstadt
Best Western Hotel Imlauer Altstadt ligger bekvämt nära flygplatsen i hjärtat av Salzburg på gångavstånd till Salzburg Congress Convention Center och Schloss Mirabell und Mirabellgarten. I närheten av Best Western Hotel Imlauer Altstadt ligger även Salzburg Museum och Mozarts födelseplats.

Best Western Hotel Imlauer Altstadt erbjuder sina gäster flera bekvämligheter:
På detta hotell i Salzburg kan man äta på deras restaurang eller baren. Gratis wi-fi är tillgängligt i publika utrymmen. Detta hotell har 4 stjärnor. Affärsresenärer har tillgång till business-service, mötesrum och mötesrum. Hotellet kan även erbjuda flerspråkig personal, presentbutik/tidningskiosk och hotellets trädgård. Parkeringsplats för gäster finns mot tilläggsavgift.

Rummen på Best Western Hotel Imlauer Altstadt
De 50 luftkonditionerade rummen på Best Western Hotel Imlauer Altstadt har minibar och kaffe- och tebryggare. Gäster har tillgång tillgratis wi-fi/internet på rummen. Tv:n har kabelkanaler. Hotellets gäster har tillgång till hårtork och strykjärn/strykbräda.

Pris: Boka Best Western Hotel Imlauer Altstadt just nu för mellan 875 - 1313 kr.

Boka Best Western Hotel Imlauer Altstadt.

Recensioner för Best Western Hotel Imlauer Altstadt

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Best Western Hotel Imlauer Altstadt

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Best Western Hotel Imlauer Altstadt. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Salzburg.

Adress till Best Western Hotel Imlauer Altstadt

Adress: Rainerstraße 12-14

Postnummer: 5020

Stad: Salzburg

 

Lämna dina kommentarer för Best Western Hotel Imlauer Altstadt