Boka Hotell

Schonblick Mountain Resort & Spa

Schonblick Mountain Resort & Spa

Med sitt idealiska läge i det största turistområdet Rauris utlovar Schönblick Mountain Resort & Spa en avkopplande och underbar vistelse. Hotellet erbjuder sina gäster ett brett utbud av tjänster och bekvämligheter som är till för att vistelsen ska bli komfortabel och bekymmersfri. Parkering, familjerum, grillplats, utflykter, tvättservice finns på plats för gästernas trivsel. Rummen är försedda med alla bekvämligheter man behöver för en god natts sömn. I vissa rum finns även värme, balkong/terrass, TV LCD/plasmaskärm, satellit/kabel-TV, kokvrå. Hotellet erbjuder många olika rekreationsmöjligheter. Schönblick Mountain Resort & Spa kombinerar varm gästfrihet med en härlig atmosfär, allt för att du ska få en oförglömlig tid i Rauris.

Pris: Boka Schonblick Mountain Resort & Spa just nu för mellan 880 - 995 kr.

Boka Schonblick Mountain Resort & Spa.

Recensioner för Schonblick Mountain Resort & Spa

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Schonblick Mountain Resort & Spa

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Schonblick Mountain Resort & Spa. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Rauris.

Adress till Schonblick Mountain Resort & Spa

Adress: Poserweg 5

Postnummer: 5661

Stad: Rauris

 

Lämna dina kommentarer för Schonblick Mountain Resort & Spa