Boka Hotell

Seehotel Herlinde

Seehotel Herlinde

Med sitt idealiska läge i det största turistområdet Podersdorf Am See utlovar Seehotel Herlinde en avkopplande och underbar vistelse. Både affärsresenärer och turister har glädje av hotellets faciliteter och tjänster. På hotellet hittar man bland annat handikappanpassning, rumsservice, flygtransfer, konferensavdelning , restaurang. Rummen är välinredda och vissa är bland annat utrustade med värme, väckningsservice, skrivbord, minibar, balkong/terrass. För att göra gästernas vistelse trevligare erbjuder hotellet fritidsfaciliteter som bastu, massage, solarium, lekplats, vattensporter (icke-motoriserade). Seehotel Herlinde kombinerar varm gästfrihet med en härlig atmosfär, allt för att du ska få en oförglömlig tid i Podersdorf Am See.

Pris: Boka Seehotel Herlinde just nu för mellan 995 - 995 kr.

Boka Seehotel Herlinde.

Recensioner för Seehotel Herlinde

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Seehotel Herlinde

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Seehotel Herlinde. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Podersdorf Am See.

Adress till Seehotel Herlinde

Adress: Strandplatz 17

Postnummer: 7141

Stad: Podersdorf Am See

 

Lämna dina kommentarer för Seehotel Herlinde