Boka Hotell

Entners am See

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Entners am See

4-stjärniga Strandhotel Entner erbjuder komfort och bekvämlighet vare sig du är på affärs- eller nöjesresa i Pertisau. Med ett komplett utbud av bekvämligheter kommer hotellets gäster tycka att vistelsen är komfortabel. Bagageförvaring, rumsservice, restaurang, utflykter, tvättservice finns med på listan över saker som gästerna kan ha glädje av. Rummen är välinredda och vissa är bland annat utrustade med värme, balkong/terrass, väckarklocka, telefon, satellit/kabel-TV. Hotellets rofyllda atmosfär omfattar även fritidsfaciliteterna där det bland annat ingår badtunna, gym, bastu, golfbana (inom 3 km), utomhuspool. Trevlig personal, fina faciliteter och nära till allt som Pertisau har att erbjuda är tre bra anledningar till att bo på Strandhotel Entner.

Pris: Boka Entners am See just nu för mellan 1388 - 1569 kr.

Boka Entners am See.

Recensioner för Entners am See

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Entners am See

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Entners am See. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Pertisau.

Adress till Entners am See

Adress: Seepromenade 17-19

Postnummer: 6213

Stad: Pertisau

 

Lämna dina kommentarer för Entners am See