Boka Hotell

Strandhotel Prinz

Stjärna Stjärna Stjärna
Strandhotel Prinz

3-stjärniga Strandhotel Prinz erbjuder komfort och bekvämlighet vare sig du är på affärs- eller nöjesresa i Ossiach. Med sitt stora utbud av faciliteter och tjänster tillhandahåller hotellet allt du behöver för en god natts sömn. Utnyttja hotellets flygtransfer, familjerum, grillplats, restaurang, tidningar. Rummen är designade för att erbjuda högsta komfort och utvalda rum har värme, väckningsservice, skrivbord, balkong/terrass, telefon som utlovar en fridfull, stärkande natt. Efter en dag full av sightseeing kan du återhämta dig i ditt komfortabla rum eller använda hotellets fritidsfaciliteter, som till exempel privat strand, skidåkning, dykning, fiske, lekplats. Strandhotel Prinz kombinerar varm gästfrihet med en härlig atmosfär, allt för att du ska få en oförglömlig tid i Ossiach.

Pris: Boka Strandhotel Prinz just nu för mellan 1177 - 1330 kr.

Boka Strandhotel Prinz.

Recensioner för Strandhotel Prinz

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Strandhotel Prinz

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Strandhotel Prinz. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Ossiach.

Adress till Strandhotel Prinz

Adress: Ossiach 7

Postnummer: 9570

Stad: Ossiach

 

Lämna dina kommentarer för Strandhotel Prinz