Boka Hotell

The Crystal

The Crystal

Beläget i bergen, är detta Obergurgl hotell nära Hochgurgl Ski Resort. The Crystal har en full service spa, 2 simhallar, en hälsoklubb och en utomhuspool. Hotellet är fyrstjärnigt och inkluderar trådlöst internet (avgift), mötesrum för mindre grupper och företagstjänster. Det finns 4 restauranger samt bar/lounge och coffee shop/café. Transporttjänster på det här hotellet inkluderar transfer (tilläggskostnad) (tillgänglig dygnet runt). Evenemangsutrymmena är 600 kvadratmeter. Personalen kan ordna kemtvätt/tvättservice och valutaväxling. Hotellet erbjuder dessutom ski in/ski out tillgång, barnklubb och spa. Detta är ett rökfritt hotell.

The Crystal har 80 rum. 32 tums LCD-tv med satellitkanaler, oncommand-video och betalfilmer. Rummen har hög hastighet (trådlös) till Internet (tilläggskostnad), telefon och i rummet (passar laptop). Sängarna har madrasser memory foam, italienska Frette lakan och kvalitetssängkläder. En öppen spis är med i varje rum. Rummen har gratis buteljerat vatten.

Pris: Boka The Crystal just nu för mellan 1917 - 3179 kr.

Boka The Crystal.

Recensioner för The Crystal

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till The Crystal

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för The Crystal. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Obergurgl.

Adress till The Crystal

Adress: Gurglerstraße 90

Postnummer: 6456

Stad: Obergurgl

 

Lämna dina kommentarer för The Crystal