Boka Hotell

Hotel Bergland

Hotel Bergland

Detta all inclusive ligger i Oberau. Vid denna all inclusive fastigheten ingår mat och dryck på restauranger och barer, skatt och dricks ingår i rumspriset. Fritidsaktiviteter och underhållning kan också ingå. Det kan finnas avgifter för måltider på vissa restauranger, middagar och rätter, vissa drycker och andra bekvämligheter. Hotel Bergland har en bastu. Hotel Bergland har en bar/lounge. Gästparkering är kostnadsfri. Ytterligare bekvämligheter omfattar skidförvaring, värdeförvaringsskåp i receptionen och en hiss (hiss).

Tv:n har kabelkanaler. Rummen har telefon. Balkonger finns på rummen. Hotellet erbjuder dessutom fönster som kan öppnas. Dessutom finns fler bekvämligheter tillgängliga på begäran som allergivänliga sängkläder och extra handdukar/sängkläder.

Pris: Boka Hotel Bergland just nu för mellan 0 - 0 kr.

Boka Hotel Bergland.

Recensioner för Hotel Bergland

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Bergland

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Bergland. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Oberau.

Adress till Hotel Bergland

Adress: Haus nummer 239

Postnummer: 6311

Stad: Oberau

Fler Hotell i Oberau
 

Lämna dina kommentarer för Hotel Bergland