Boka Hotell

Landhotel Groggerhof

Landhotel Groggerhof

Detta centrala hotell är beläget i hjärtat av Obdach. Landhotel Groggerhof har bastu och utomhuspool under säsong. Denna 3,0 stjärna Obdach hotell har en frisersalong. Hotellet är trestjärnigt och inkluderar trådlöst Internet/WiFi (avgift), mötesrum för mindre grupper och teknisk support. Gästerna serveras gratis frukost varje morgon. Transporttjänster på det här hotellet inkluderar transfer (tilläggskostnad) och en skidanläggning. Hotellet är trestjärnigt och inkluderar består av balsal och konferensrum. Personalen kan hjälpa dig att bröllop, catering vid evenemang, expressincheckning och expressutcheckning kolla. Hotellet erbjuder dessutom nattklubb, flerspråkig personal och skidförråd. Detta är ett rökfritt hotell.

Tv:n har kabelkanaler. Rummen har trådlös Internetanslutning (tilläggskostnad) och telefoner. Sängarna har kvalitetssängkläder. Badrummen har duschar, handhållen dusch och makeup/rakning speglar. Hotellet erbjuder dessutom separat sittutrymme, skrivbord och fönster som kan öppnas. Dessutom finns fler bekvämligheter tillgängliga på begäran som hårtork.

Pris: Boka Landhotel Groggerhof just nu för mellan 312 - 668 kr.

Boka Landhotel Groggerhof.

Recensioner för Landhotel Groggerhof

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Landhotel Groggerhof

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Landhotel Groggerhof. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Obdach.

Adress till Landhotel Groggerhof

Adress: Hauptstarsse 23

Postnummer: 8742

Stad: Obdach

 

Lämna dina kommentarer för Landhotel Groggerhof