Boka Hotell

Hotel Heitzmann

Hotel Heitzmann

Med sitt idealiska läge i det största turistområdet Mittersill utlovar Hotel Heitzmann en avkopplande och underbar vistelse. Hotellet håller hög klass på service och bekvämligheter för att alla resenärer ska kunna få sina individuella behov tillgodosedda. Familjerum, restaurang, hiss, bar, rökområde finns på plats för gästernas trivsel. Rummen är försedda med alla bekvämligheter man behöver för en god natts sömn. I vissa rum finns även värme, skrivbord, balkong/terrass, telefon, TV. Efter en dag full av sightseeing kan du återhämta dig i ditt komfortabla rum eller använda hotellets fritidsfaciliteter, som till exempel bastu, golfbana (inom 3 km), skidåkning, lekplats, trädgård. Komfort och funktionalitet gör Hotel Heitzmann till det perfekta valet under ditt besök i Mittersill.

Pris: Boka Hotel Heitzmann just nu för mellan 1062 - 1206 kr.

Boka Hotel Heitzmann.

Recensioner för Hotel Heitzmann

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Heitzmann

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Heitzmann. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Mittersill.

Adress till Hotel Heitzmann

Adress: Stadtplatz 18

Postnummer: 5730

Stad: Mittersill

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Heitzmann