Boka Hotell

Hotel Restaurant Mullner

Hotel Restaurant Mullner

Med sitt idealiska läge i det största turistområdet Marz utlovar Hotel Restaurant Müllner en avkopplande och underbar vistelse. Hotellet erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter och förmåner för att du garanterat ska trivas. Gratis Wi-Fi i samtliga rum, express in- och utcheckning, bagageförvaring, Wi-Fi i allmänna utrymmen, parkering är bara några av faciliteterna som finns att tillgå. Rummen är designade för att ge optimal komfort och vissa rum har praktiska bekvämligheter som väckningsservice, värme, skrivbord, telefon, satellit/kabel-TV. Tillgång till hotellets gym, skidåkning, solarium, lekplats, pingis förgyller din trevliga vistelse ännu mer. En välkomnande atmosfär och utmärkt service är vad du kan förvänta dig under ditt besök på Hotel Restaurant Müllner.

Pris: Boka Hotel Restaurant Mullner just nu för mellan 574 - 651 kr.

Boka Hotel Restaurant Mullner.

Recensioner för Hotel Restaurant Mullner

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Restaurant Mullner

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Restaurant Mullner. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Marz.

Adress till Hotel Restaurant Mullner

Adress: Hauptstraße 101-103

Postnummer: 7221

Stad: Marz

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Restaurant Mullner