Boka Hotell

aenea designhotel

aenea designhotel

Belägen på en sjö, är detta Maria Woerth hotell nära Pfarrkirche SS Primus und Felician, Strandbad och Minimindus. Sevärdheterna i området inkluderar Botaniska trädgården. Aenea Designhotel har en privat strand, hälsoklubb, utomhuspool, inomhuspool och spa-badkar. Spat på denna hotell har massage-och behandlingsrum, ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar och skönhetsbehandlingar. Hotellet är femstjärnigt och inkluderar gratis hög hastighet (trådlös) till Internet, mötesrum för mindre grupper och sekreterartjänster. Hotellet har en bar/lounge och bar vid poolen. En kokta att beställa frukost är gratis för gästerna. 24 timmars rumservice finns tillgänglig. Evenemangsutrymmena är 800 kvadratmeter.

Personalen kan ordna utflykts/biljettassistans, bröllopstjänster, kemtvätt/tvättservice och översättningsservice. Ytterligare bekvämligheter i denna art deco-stil hotell inkluderar en hamn, fitnessanläggning och övervakad parkering. Detta är ett rökfritt hotell. 32 tums plasma-tv med satellitkanaler. Rummen har gratis hög hastighet (trådlös) till Internet, högtalartelefon, cd-spelare och gratis tidningar.

Pris: Boka aenea designhotel just nu för mellan 3360 - 3368 kr.

Boka aenea designhotel.

Recensioner för aenea designhotel

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till aenea designhotel

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för aenea designhotel. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Maria Woerth.

Adress till aenea designhotel

Adress: Sueduferstrasse 86, Reifnitz

Postnummer: 9081

Stad: Maria Woerth

Fler Hotell i Maria Woerth
 

Lämna dina kommentarer för aenea designhotel