Boka Hotell

Gasthof Bad Hochmoos

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Gasthof Bad Hochmoos

Med sitt idealiska läge i det största turistområdet Lofer utlovar Gasthof Bad Hochmoos en avkopplande och underbar vistelse. Både affärsresenärer och turister har glädje av hotellets faciliteter och tjänster. På hotellet hittar man bland annat handikappanpassning, familjerum, restaurang, hiss, bar. Rummen är designade för att erbjuda högsta komfort och utvalda rum har värme, väckningsservice, balkong/terrass, telefon, TV LCD/plasmaskärm som utlovar en fridfull, stärkande natt. Ha trevligt med hotellets fritidsfaciliteter, däribland bastu, inomhuspool, skidåkning, fiske, massage, innan du drar dig tillbaka till ditt rum för en välförtjänt vila. En välkomnande atmosfär och utmärkt service är vad du kan förvänta dig under ditt besök på Gasthof Bad Hochmoos.

Pris: Boka Gasthof Bad Hochmoos just nu för mellan 612 - 632 kr.

Boka Gasthof Bad Hochmoos.

Recensioner för Gasthof Bad Hochmoos

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Gasthof Bad Hochmoos

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Gasthof Bad Hochmoos. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Lofer.

Adress till Gasthof Bad Hochmoos

Adress: Hochmoos 3

Postnummer: 5092

Stad: Lofer

 

Lämna dina kommentarer för Gasthof Bad Hochmoos