Boka Hotell

Hotel Arlberghaus

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Hotel Arlberghaus

Läge för Hotel Arlberghaus
Hotel Arlberghaus ligger i Lech am Arlberg (Zuers), nära Valluga och Arlbergpasset. Andra kända sevärdigheter i området innefattar Sankt Christoph am Arlbergs skidområde och Mittagspitze.

Hotel Arlberghaus erbjuder sina gäster flera bekvämligheter:
Hotel Arlberghaus har ångbastu, bastu och direktanslutning till skidbacke. Gratis wi-fi är tillgängligt i publika utrymmen och gäster har tillgång till en dator. Detta hotell i Lech am Arlberg erbjuder restaurang, kafé och bar. En gratis frukost erbjuds. Personalen kan hjälpa till med conciergetjänster, hjälp med bokning av biljetter och guidade turer och bröllopstjänster. Gäster på hotellet har även tillgång till takterrass, spabehandlingar och gym/fitnesscenter. Gäster erbjuds gratis parkering. Det här är ett rökfritt boende.

Rummen på Hotel Arlberghaus
De 54 gästrummen på Hotel Arlberghaus har minibar och värdeförvaringsskåp. Gäster har tillgång tillgratis wi-fi/internet på rummen. Rummen har platt-tv. Badrummen på Hotel Arlberghaus har badkar och/eller dusch samt hårfön.

Pris: Boka Hotel Arlberghaus just nu för mellan 0 - 0 kr.

Boka Hotel Arlberghaus.

Recensioner för Hotel Arlberghaus

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Arlberghaus

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Arlberghaus. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Lech am Arlberg.

Adress till Hotel Arlberghaus

Adress: Zürs 126

Postnummer: 6763

Stad: Lech am Arlberg

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Arlberghaus