Boka Hotell

Lediga hotell i Lech am arlberg, Österrike

På kartan nedan visas alla hotell i Lech am arlberg med omnejd. Håll musen över det hotell du vill ha mer information om. Vi listar även alla hotell under kartan för Lech am arlberg

 

Alla hotell i Lech am arlberg, Österrike

Adler Hotel Palma

Adler Hotel Palma

Adler Hotel Palma erbjuder tillgång till ski-in/ski-out, vilket ger dig mer tid för utförsåkning och snowboarding. Här kan gäster unna sig hydroterapi, innan de äter något gott på deras restaurang. Här erbjuds gäster tillgång till en bar/lounge och ett fitnesscenter, och samtliga gästrum på detta hotell i lyxstil har sängtillbehör av högsta kvalitet och badrockar. .

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Anthonys Alpin Hotel

Anthonys Alpin Hotel

Anthonys Alpin Hotel erbjuder tillgång till ski-in/ski-out, vilket ger dig mer tid för utförsåkning och snowboarding. Gäster som vill ta en paus från skidbacken kan unna sig massage och sedan varva ned med en drink i en bar/lounge. Samtliga gästrum erbjuder eldstäder, balkonger och bäddsoffor. Här får du dessutom tillgång till skidpass och skidförvaring.

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Aurelio

Aurelio

Aurelio tilldelades Condé Nast Hot LIst 2010 och utlovar en exklusiv upplevelse med utförsåkning och snowboarding tack vare deras tillgång till ski-in/ski-out. Du kan ta något att äta på deras restaurang eller besöka deras spa för att unna dig massage, bodywraps eller kroppsskrubb. Här får gäster tillgång till en inomhus pool och en bar/lounge, och samtliga gästrum på detta hotell i lyxstil ståtar med djupa badkar och badrockar. Här får skidentusiaster tillgång till skidförvaring och skidlektioner.

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Bergheim

Bergheim

Gäster på Bergheim bor nära vinteraktiviteter som utförsåkning, snowboarding och längdskidåkning. Du kan äta gott på deras restaurang, och efter en heldag i backen kan du koppla av i en bastu eller varva ned med en drink i en bar/lounge. Du får även tillgång till gratis cyklar och en hotellets trädgård, och samtliga gästrum erbjuder rumsservice och gratis wi-fi. Gäster erbjuds även tillgång till skidförvaring.

Stjärna Stjärna Stjärna
Burg Vital Resort

Burg Vital Resort

Burg Vital Resort ger dig mer tid för skidåkning med tillgång till ski-in/ski-out. Gäster kan besöka deras spa för att unna sig djupmassage, detoxwrap eller bodywraps, och kan dessutom äta lunch och middag på Picea, en av deras 2 restauranger, där man specialiserar sig på regionala rätter. Gäster på detta hotell i lyxstil får tillgång till en inomhus pool och en bar/lounge, och i samtliga gästrum hittar du badrockar och tofflor. Här får skidentusiaster tillgång till skidpass och skidförvaring.

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Chalet Hilde

Chalet Hilde

Chalet Hilde ger dig mer tid för skidåkning med tillgång till ski-in/ski-out. Gäster kan unna sig massage och sedan avnjuta middag på Martin Parlor, som specialiserar sig på regionala rätter. Här får gäster tillgång till 2 barer/lounger och en inomhus pool, och samtliga gästrum erbjuder platt-tv och gratis wi-fi. Här får du dessutom tillgång till skidpass och skidförvaring.

Stjärna Stjärna Stjärna
Der Berghof

Der Berghof

Der Berghof ger dig mer tid för skidåkning med tillgång till ski-in/ski-out. Gäster kan unna sig massage på deras spa, eller äta gott på deras restaurang. Här erbjuds gäster tillgång till en bar/lounge och ett gym, och samtliga gästrum på detta hotell i lyxstil har MP3-dockningsstationer och sängtillbehör av högsta kvalitet. Här får du dessutom tillgång till skidpass och skidförvaring.

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Gasthof Post

Gasthof Post

Gäster på Gasthof Post bor nära vinteraktiviteter som utförsåkning, snowboarding och längdskidåkning. Du kan skämma bort dig själv på deras spa med djupmassage, ansiktsbehandlingar eller aromaterapi, och äta gott på Kutscherstube, en av deras 3 restauranger, där man specialiserar sig på lokala rätter. Här får gäster tillgång till en inomhus pool och en pool utomhus, och samtliga gästrum på detta hotell i lyxstil har dvd-spelare och minibar. Här får skidentusiaster tillgång till skidpass och skidförvaring.

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Goldener Berg

Goldener Berg

Goldener Berg erbjuder tillgång till ski-in/ski-out, vilket ger dig mer tid för utförsåkning och kälkåkning. Du kan ta något att äta på deras restaurang eller besöka deras spa för att unna dig massage, aromaterapi eller manikyr och pedikyr. Gäster på detta hotell i lyxstil får tillgång till en inomhus pool och en bar/lounge, och i samtliga gästrum hittar du kuddmenyer och duntäcken. Här får du dessutom tillgång till skidpass och skidförvaring.

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Haus Alpina

Haus Alpina

Haus Alpina ger dig mer tid för skidåkning med tillgång till ski-in/ski-out. Gratis förmåner som wi-fi och parkering innebär att gäster får mer pengar över till nöjen i skidbacken. Här får gäster även tillgång till en trevlig terrass och en hotellets trädgård. Här får skidentusiaster tillgång till skidförvaring.

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Haus Churlis

Haus Churlis

Haus Churlis ger dig mer tid för skidåkning med tillgång till ski-in/ski-out. Deras bastu är den perfekta platsen att avrunda en aktiv dag, och gäster får dessutom gratis förmåner som frukostbuffé dagligen och wi-fi. Här får gäster även tillgång till en trevlig terrass och en hotellets trädgård. Här får skidentusiaster tillgång till skidförvaring.

Stjärna Stjärna Stjärna
Haus Jehle

Haus Jehle

När du planerar en resa till Lech am Arlberg är Haus Jehle ett utmärkt alternativ. Deras bastu erbjuder en avkopplande avslutning på dagen, och dessutom ingår bland annat wi-fi och parkering. ..

Stjärna Stjärna Stjärna
Haus Schrofenstein

Haus Schrofenstein

Haus Schrofenstein ger dig mer tid för skidåkning med tillgång till ski-in/ski-out. Gäster som vill ta en paus från skidbacken kan unna sig massage och sedan varva ned med en drink i en bar/lounge. Dessutom har gäster tillgång till en bastu och en terrass. Här får skidentusiaster tillgång till gratis transport till skidbackar såväl som skidförvaring.

Stjärna Stjärna Stjärna
Hinterwies

Hinterwies

Hinterwies erbjuder tillgång till ski-in/ski-out, vilket ger dig mer tid för utförsåkning, snowboarding och längdskidåkning. Du kan ta något att äta på deras restaurang eller besöka deras spa för att unna dig massage, bodywraps eller aromaterapi. Detta hotell i lyxstil erbjuder även gäster tillgång till en bar/lounge och ett gym, och samtliga gästrum har bäddmadrasser med sängtillbehör av högsta kvalitet. Här får skidentusiaster tillgång till skidpass, skidförvaring och skidlektioner.

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Hotel - Pension Felsenhof

Hotel - Pension Felsenhof

Hotel - Pension Felsenhof erbjuder gratis transport till skidbackar och ligger nära vinteraktiviteter som utförsåkning, snowboarding och längdskidåkning. Med en drink i en bar/lounge och avkoppling i en bastu får du en perfekt avslutning på en aktiv dag i skidbacken. Dessutom har gäster tillgång till en terrass, och samtliga gästrum erbjuder LCD-tv och rumsservice. Här får du dessutom tillgång till skidpass och skidförvaring.

Stjärna Stjärna Stjärna
Fler hotell på Österrike: 1 2 3