Boka Hotell

Huber Hotel Tramserhof

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Huber Hotel Tramserhof

Huber Hotel Tramserhof är ett populärt val bland resenärer på besök i Landeck, vare sig de vill utforska staden eller bara är på genomresa. Hotellet erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter och förmåner för att du garanterat ska trivas. Gratis Wi-Fi i samtliga rum, parkering, restaurang finns på plats för gästernas trivsel. Rummen är designade för att erbjuda högsta komfort och utvalda rum har värme, balkong/terrass, telefon, TV LCD/plasmaskärm, satellit/kabel-TV som utlovar en fridfull, stärkande natt. Tillgång till hotellets bastu, skidåkning, fiske, solarium, pingis förgyller din trevliga vistelse ännu mer. Huber Hotel Tramserhof kombinerar varm gästfrihet med en härlig atmosfär, allt för att du ska få en oförglömlig tid i Landeck.

Pris: Boka Huber Hotel Tramserhof just nu för mellan 1072 - 1215 kr.

Boka Huber Hotel Tramserhof.

Recensioner för Huber Hotel Tramserhof

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Huber Hotel Tramserhof

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Huber Hotel Tramserhof. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Landeck.

Adress till Huber Hotel Tramserhof

Adress: Tramserweg 51

Postnummer: 6500

Stad: Landeck

 

Lämna dina kommentarer för Huber Hotel Tramserhof