Boka Hotell

Hotel Forer

Hotel Forer

Hotel Forer ligger perfekt till för både affärs- och nöjesresenärer som besöker Ladis. Hotellet erbjuder sina gäster ett brett utbud av tjänster och bekvämligheter som är till för att vistelsen ska bli komfortabel och bekymmersfri. På hotellet hittar man bland annat konferensavdelning , tidningar, tvättservice, hiss, bar. Rummen är designade och inredda så att gästerna ska känna sig som hemma. Vissa är bland annat utrustade med värme, balkong/terrass, extra långa sängar (> 2 meter), telefon, TV LCD/plasmaskärm. Ha trevligt med hotellets fritidsfaciliteter, däribland badtunna, bastu, skidåkning, massage, solarium, innan du drar dig tillbaka till ditt rum för en välförtjänt vila. Oavsett varför du besöker Ladis så kommer Hotel Forer göra att du omedelbart känner dig som hemma.

Pris: Boka Hotel Forer just nu för mellan 24041 - 24041 kr.

Boka Hotel Forer.

Recensioner för Hotel Forer

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Forer

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Forer. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Ladis.

Adress till Hotel Forer

Adress: Unterdorf 25

Postnummer: 6532

Stad: Ladis

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Forer