Boka Hotell

SCOL Sporthotel Großglockner

Stjärna Stjärna Stjärna
SCOL Sporthotel Großglockner

Med sitt idealiska läge i det största turistområdet Kals-Am Grossglockner utlovar SCOL Sporthotel Großglockner en avkopplande och underbar vistelse. Både affärsresenärer och turister har glädje av hotellets faciliteter och tjänster. Bagageförvaring, familjerum, restaurang, tidningar, tvättservice finns med på listan över saker som gästerna kan ha glädje av. Rummen är designade för att ge optimal komfort och vissa rum har praktiska bekvämligheter som skrivbord, balkong/terrass, TV, satellit/kabel-TV, värdeskåp på rummet. Hotellet erbjuder många olika rekreationsmöjligheter. SCOL Sporthotel Großglockner kombinerar varm gästfrihet med en härlig atmosfär, allt för att du ska få en oförglömlig tid i Kals am Grossglockner.

Pris: Boka SCOL Sporthotel Großglockner just nu för mellan 798 - 798 kr.

Boka SCOL Sporthotel Großglockner.

Recensioner för SCOL Sporthotel Großglockner

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till SCOL Sporthotel Großglockner

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för SCOL Sporthotel Großglockner. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Kals am Grossglockner.

Adress till SCOL Sporthotel Großglockner

Adress: Großdorf 26

Postnummer: 9981

Stad: Kals am Grossglockner

 

Lämna dina kommentarer för SCOL Sporthotel Großglockner