Boka Hotell

Hotel Alpenfriede

Hotel Alpenfriede

Med sitt idealiska läge i det största turistområdet Jerzens utlovar Hotel Alpenfriede en avkopplande och underbar vistelse. Både affärsresenärer och turister har glädje av hotellets faciliteter och tjänster. Gratis Wi-Fi i samtliga rum, Wi-Fi i allmänna utrymmen, parkering, barnpassning, familjerum finns på plats för gästernas trivsel. Rummen är designade och inredda så att gästerna ska känna sig som hemma. Vissa är bland annat utrustade med balkong/terrass, telefon, satellit/kabel-TV, värdeskåp på rummet, dusch. Efter en dag full av sightseeing kan du återhämta dig i ditt komfortabla rum eller använda hotellets fritidsfaciliteter, som till exempel bastu, skidåkning, fiske, solarium, lekplats. Oavsett varför du besöker Jerzens så kommer Hotel Alpenfriede göra att du omedelbart känner dig som hemma.

Pris: Boka Hotel Alpenfriede just nu för mellan 1818 - 2048 kr.

Boka Hotel Alpenfriede.

Recensioner för Hotel Alpenfriede

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Alpenfriede

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Alpenfriede. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Jerzens.

Adress till Hotel Alpenfriede

Adress: Oberfeld 159

Postnummer: 6473

Stad: Jerzens

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Alpenfriede