Boka Hotell

  • Populära städer i Österrike

  • Warning: mysql_query(): Unable to save result set in /home/u/u5563943/www/xn--hotellsterrike-0pb.se/index.php on line 732

    Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/u/u5563943/www/xn--hotellsterrike-0pb.se/index.php on line 735
  • Alla Städer i Österrike
  • Mer Info om Österrike

Hotel Almhof Roswitha

Stjärna Stjärna Stjärna
Hotel Almhof Roswitha

Läge för Hotel Almhof Roswitha
Hotel Almhof Roswitha i Hippach ger dig smidig tillgång till vinteraktiviteter som utförsåkning och längdskidåkning och ligger nära Schneekar skidlift och Hippach Sport and Leisure Pool. I närheten av Hotel Almhof Roswitha ligger även Strasserhäusl-museet.

Hotel Almhof Roswitha erbjuder sina gäster flera bekvämligheter:
Efter en dag i backarna kan du skämma bort dig med en behandling på det fullständigt utrustade spat eller njuta av de andra bekvämligheterna, som bastu och ångbastu. Åk gratis till backarna med detta hotells kostnadsfria transport. På Hotel Almhof Roswitha får du den perfekta vintersemestern med skidförvaring och skidpass.

Gästerna kan njuta av en måltid på restaurangen. En gratis frukost serveras varje morgon. Gratis wi-fi är tillgängligt i publika utrymmen.

Rummen på Hotel Almhof Roswitha
De 20 gästrummen på Hotel Almhof Roswitha har badrock och hårtork. Tv:n har kabelkanaler. Badrummen är utrustade med dusch och gratis toalettartiklar. Städning av rum utförs dagligen.

Pris: Boka Hotel Almhof Roswitha just nu för mellan 826 - 1239 kr.

Boka Hotel Almhof Roswitha.

Recensioner för Hotel Almhof Roswitha

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Almhof Roswitha

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Almhof Roswitha. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Hippach.

Adress till Hotel Almhof Roswitha

Adress: Hochschwendberg 532

Postnummer: 6283

Stad: Hippach

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Almhof Roswitha