Boka Hotell

Alpin Life Hotel Gebhard

Alpin Life Hotel Gebhard

Alpin Life Hotel Gebhard är ett populärt val bland resenärer på besök i Fiss, vare sig de vill utforska staden eller bara är på genomresa. Med sitt stora utbud av faciliteter och tjänster tillhandahåller hotellet allt du behöver för en god natts sömn. Gratis Wi-Fi i samtliga rum, parkering, restaurang, tidningar, hiss finns med på listan över saker som gästerna kan ha glädje av. Rummen är designade och inredda så att gästerna ska känna sig som hemma. Vissa är bland annat utrustade med värme, balkong/terrass, telefon, TV LCD/plasmaskärm, satellit/kabel-TV. Efter en dag full av sightseeing kan du återhämta dig i ditt komfortabla rum eller använda hotellets fritidsfaciliteter, som till exempel bastu, skidåkning, spa, massage, tennisbana. Alpin Life Hotel Gebhard kombinerar varm gästfrihet med en härlig atmosfär, allt för att du ska få en oförglömlig tid i Fiss.

Pris: Boka Alpin Life Hotel Gebhard just nu för mellan 1790 - 2029 kr.

Boka Alpin Life Hotel Gebhard.

Recensioner för Alpin Life Hotel Gebhard

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Alpin Life Hotel Gebhard

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Alpin Life Hotel Gebhard. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Fiss.

Adress till Alpin Life Hotel Gebhard

Adress: Via Claudia Augusta 36

Postnummer: 6533

Stad: Fiss

 

Lämna dina kommentarer för Alpin Life Hotel Gebhard