Boka Hotell

Hotel Bischofsmutze

Hotel Bischofsmutze

Hotel Bischofsmütze är ett populärt val bland resenärer på besök i Filzmoos, vare sig de vill utforska staden eller bara är på genomresa. Hotellet erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter och förmåner för att du garanterat ska trivas. Alla nödvändiga faciliteter, till exempel handikappanpassning, flygtransfer, konferensavdelning , familjerum, restaurang, finns att tillgå. Rummen är välinredda och vissa är bland annat utrustade med värme, minibar, balkong/terrass, telefon, satellit/kabel-TV. Hotellets rofyllda atmosfär omfattar även fritidsfaciliteterna där det bland annat ingår bastu, inomhuspool, skidåkning, spa, massage. Trevlig personal, fina faciliteter och nära till allt som Filzmoos har att erbjuda är tre bra anledningar till att bo på Hotel Bischofsmütze.

Pris: Boka Hotel Bischofsmutze just nu för mellan 1244 - 1407 kr.

Boka Hotel Bischofsmutze.

Recensioner för Hotel Bischofsmutze

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Bischofsmutze

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Bischofsmutze. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Filzmoos.

Adress till Hotel Bischofsmutze

Adress: Filzmoos 30

Postnummer: 5532

Stad: Filzmoos

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Bischofsmutze