Boka Hotell

Hotel Postwirt

Hotel Postwirt

Med sitt idealiska läge i det största turistområdet Ebbs utlovar Hotel Postwirt en avkopplande och underbar vistelse. Både affärsresenärer och turister har glädje av hotellets faciliteter och tjänster. Handikappanpassning, rumsservice, konferensavdelning , barnpassning, familjerum finns med på listan över saker som gästerna kan ha glädje av. Rummen är designade för att erbjuda högsta komfort och utvalda rum har värme, väckningsservice, skrivbord, balkong/terrass, telefon som utlovar en fridfull, stärkande natt. Ha trevligt med hotellets fritidsfaciliteter, däribland bastu, golfbana (inom 3 km), skidåkning, spa, massage, innan du drar dig tillbaka till ditt rum för en välförtjänt vila. Med pålitlig service och professionell personal kan Hotel Postwirt tillgodose dina behov.

Pris: Boka Hotel Postwirt just nu för mellan 641 - 871 kr.

Boka Hotel Postwirt.

Recensioner för Hotel Postwirt

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Postwirt

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Postwirt. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Ebbs.

Adress till Hotel Postwirt

Adress: Wildbichlerstrasse 25

Postnummer: 6341

Stad: Ebbs

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Postwirt