Boka Hotell

Gasthof Pension Brixnerwirt

Gasthof Pension Brixnerwirt

Med sitt idealiska läge i det största turistområdet Brixen im Thale utlovar Gasthof Pension Brixnerwirt en avkopplande och underbar vistelse. Med ett komplett utbud av bekvämligheter kommer hotellets gäster tycka att vistelsen är komfortabel. Utnyttja hotellets bagageförvaring, flygtransfer, konferensavdelning , grillplats, restaurang. Rummen är designade för att ge optimal komfort och vissa rum har praktiska bekvämligheter som värme, balkong/terrass, ljudisolerat, TV, TV LCD/plasmaskärm. Ha trevligt med hotellets fritidsfaciliteter, däribland golfbana (inom 3 km), skidåkning, lekplats, trädgård, innan du drar dig tillbaka till ditt rum för en välförtjänt vila. Komfort och funktionalitet gör Gasthof Pension Brixnerwirt till det perfekta valet under ditt besök i Brixen im Thale.

Pris: Boka Gasthof Pension Brixnerwirt just nu för mellan 593 - 670 kr.

Boka Gasthof Pension Brixnerwirt.

Recensioner för Gasthof Pension Brixnerwirt

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Gasthof Pension Brixnerwirt

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Gasthof Pension Brixnerwirt. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Brixen im Thale.

Adress till Gasthof Pension Brixnerwirt

Adress: Dorfstraße 94

Postnummer: 6364

Stad: Brixen im Thale

 

Lämna dina kommentarer för Gasthof Pension Brixnerwirt