Boka Hotell

Schlosshotel Dorflinger

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Schlosshotel Dorflinger

Schlosshotel Dörflinger Ges.mbH.+Co.KG ligger perfekt till för både affärs- och nöjesresenärer som besöker Bludenz. Hotellet erbjuder många olika faciliteter för att göra din vistelse till en trevlig upplevelse. På Schlosshotel Dörflinger Ges.mbH.+Co.KG välkomnas du av serviceinriktad personal som gärna hjälper dig. Rummen är designade och inredda så att gästerna ska känna sig som hemma. Vissa är bland annat utrustade med värme, skrivbord, minibar, telefon, TV. Hotellets rofyllda atmosfär omfattar även fritidsfaciliteterna där det bland annat ingår golfbana (inom 3 km), skidåkning, lekplats, trädgård, spelrum. Komfort och funktionalitet gör Schlosshotel Dörflinger Ges.mbH.+Co.KG till det perfekta valet under ditt besök i Bludenz.

Pris: Boka Schlosshotel Dorflinger just nu för mellan 900 - 1014 kr.

Boka Schlosshotel Dorflinger.

Recensioner för Schlosshotel Dorflinger

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Schlosshotel Dorflinger

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Schlosshotel Dorflinger. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Bludenz.

Adress till Schlosshotel Dorflinger

Adress: Schloss-Gayenhof-Platz 5

Postnummer: 6700

Stad: Bludenz

 

Lämna dina kommentarer för Schlosshotel Dorflinger