Boka Hotell

Die Sonnigen - Hotel und Familienspass

Die Sonnigen - Hotel und Familienspass

Med sitt idealiska läge i det största turistområdet Bezau utlovar Die Sonnigen - Hotel und Familienspass en avkopplande och underbar vistelse. Hotellet har allt du behöver för en komfortabel vistelse. Faciliteter som bagageförvaring, Wi-Fi i allmänna utrymmen, parkeringsservice, parkering, rumsservice finns tillgängliga för att du ska ha glädje av dem. Rummen är designade för att erbjuda högsta komfort och utvalda rum har värme, skrivbord, telefon, TV, satellit/kabel-TV som utlovar en fridfull, stärkande natt. Underhåll dig själv med hotellets fritidsfaciliteter, som till exempel bastu, skidåkning, spa, massage, lekplats. En välkomnande atmosfär och utmärkt service är vad du kan förvänta dig under ditt besök på Die Sonnigen - Hotel und Familienspass.

Pris: Boka Die Sonnigen - Hotel und Familienspass just nu för mellan 447 - 512 kr.

Boka Die Sonnigen - Hotel und Familienspass.

Recensioner för Die Sonnigen - Hotel und Familienspass

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Die Sonnigen - Hotel und Familienspass

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Die Sonnigen - Hotel und Familienspass. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Bezau.

Adress till Die Sonnigen - Hotel und Familienspass

Adress: Kriechere 66

Postnummer: 6870

Stad: Bezau

 

Lämna dina kommentarer för Die Sonnigen - Hotel und Familienspass