Boka Hotell

Simon - das Vitalhotel

Simon - das Vitalhotel

Med sitt ypperliga läge i Bad Tatzmannsdorf har Simon - das Vitalhotel allt som staden har att erbjuda precis utanför dörren. Hotellet erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter och förmåner för att du garanterat ska trivas. På hotellet hittar man bland annat 24-timmarsreception, bagageförvaring, parkeringsservice, rumsservice, flygtransfer. Rummen är designade för att ge optimal komfort och vissa rum har praktiska bekvämligheter som värme, väckningsservice, skrivbord, balkong/terrass, väckarklocka. Efter en dag full av sightseeing kan du återhämta dig i ditt komfortabla rum eller använda hotellets fritidsfaciliteter, som till exempel badtunna, gym, bastu, golfbana (inom 3 km), inomhuspool. Trevlig personal, fina faciliteter och nära till allt som Bad Tatzmannsdorf har att erbjuda är tre bra anledningar till att bo på Simon - das Vitalhotel.

Pris: Boka Simon - das Vitalhotel just nu för mellan 976 - 1101 kr.

Boka Simon - das Vitalhotel.

Recensioner för Simon - das Vitalhotel

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Simon - das Vitalhotel

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Simon - das Vitalhotel. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Bad Tatzmannsdorf.

Adress till Simon - das Vitalhotel

Adress: Am Kurpark 3

Postnummer: 7431

Stad: Bad Tatzmannsdorf

 

Lämna dina kommentarer för Simon - das Vitalhotel