Boka Hotell

Apparthotel Montana

Apparthotel Montana

Nice 4-stjärnigt hotell i Bad Mitterndorf Österrike. Det här hotellet ligger i Bad Mittenrdorf Österrike. Bad Mitterndorf har en ny termalbad och regionen är välkänd på grund av den underbara bergslandskapet. Möjligheterna till aktiviteter är noumerous: vattensporter sjöar, Hallstatt Unesco Kultur webbplats, termiska bad, vandring, cykling och mycket mer. Bad Mitterndorf. Egenskaper. Apparthotel Montana har 3 bastur. Detta fyrstjärniga Bad Mitterndorf hotell har skönhetsbehandlingar.

Affärscenter inkluderar gratis trådlöst internet, mötesrum för mindre grupper och företagstjänster. Apparthotel Montana har restaurang, bar/lounge och en trevlig söderläge terrass. Room service är tillgänglig under begränsade tider. Evenemangsutrymmena 4,0 stjärniga hotell består av balsal och konferensrum. Detta är ett rökfritt hotell.

Pris: Boka Apparthotel Montana just nu för mellan 838 - 1140 kr.

Boka Apparthotel Montana.

Recensioner för Apparthotel Montana

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Apparthotel Montana

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Apparthotel Montana. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Bad Mitterndorf.

Adress till Apparthotel Montana

Adress: Thoerl 53

Postnummer: 8983

Stad: Bad Mitterndorf

 

Lämna dina kommentarer för Apparthotel Montana