Boka Hotell

Panorama Hotel Traunstein

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Panorama Hotel Traunstein

Med sitt ypperliga läge i Altmunster har Hotel Pension Bruderhofer allt som staden har att erbjuda precis utanför dörren. Hotellet erbjuder sina gäster ett brett utbud av tjänster och bekvämligheter som är till för att vistelsen ska bli komfortabel och bekymmersfri. Utnyttja hotellets handikappanpassning, bagageförvaring, restaurang, skytteltransport. Koppla av i ditt komfortabla rum, vissa rum är även utrustade med värme, skrivbord, balkong/terrass, satellit/kabel-TV, tillgång till anslutande rum. Tillgång till hotellets skidåkning, lekplats, trädgård förgyller din trevliga vistelse ännu mer. Hotel Pension Bruderhofer kombinerar varm gästfrihet med en härlig atmosfär, allt för att du ska få en oförglömlig tid i Altmunster.

Pris: Boka Panorama Hotel Traunstein just nu för mellan 498 - 565 kr.

Boka Panorama Hotel Traunstein.

Recensioner för Panorama Hotel Traunstein

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Panorama Hotel Traunstein

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Panorama Hotel Traunstein. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Altmunster.

Adress till Panorama Hotel Traunstein

Adress: Abteistraße 10

Postnummer: 4813

Stad: Altmunster

 

Lämna dina kommentarer för Panorama Hotel Traunstein