Boka Hotell

Appartement Schneeberger

Appartement Schneeberger

Appartement Schneeberger ligger perfekt till för både affärs- och nöjesresenärer som besöker Zell am Ziller. Hotellet erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter och förmåner för att du garanterat ska trivas. Faciliteter som bagageförvaring, familjerum, grillplats, rökområde finns tillgängliga för att du ska ha glädje av dem. Rummen är designade för att erbjuda högsta komfort och utvalda rum har balkong/terrass, TV LCD/plasmaskärm, satellit/kabel-TV, kylskåp, mikrovågsugn som utlovar en fridfull, stärkande natt. Ha trevligt med hotellets fritidsfaciliteter, däribland bastu, skidåkning, lekplats, pingis, trädgård, innan du drar dig tillbaka till ditt rum för en välförtjänt vila. Komfort och funktionalitet gör Appartement Schneeberger till det perfekta valet under ditt besök i Zell am Ziller.

Pris: Boka Appartement Schneeberger just nu för mellan 1749 - 1749 kr.

Boka Appartement Schneeberger.

Recensioner för Appartement Schneeberger

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Appartement Schneeberger

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Appartement Schneeberger. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Zell am Ziller.

Adress till Appartement Schneeberger

Adress: Bahnhofstr. 7

Postnummer: 6280

Stad: Zell am Ziller

 

Lämna dina kommentarer för Appartement Schneeberger