Boka Hotell

Schloss Prielau Hotel & Restaurant

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Schloss Prielau Hotel & Restaurant

Med sitt ypperliga läge i Zell Am See har Schloss Prielau Hotel & Restaurant allt som staden har att erbjuda precis utanför dörren. Både affärsresenärer och turister har glädje av hotellets faciliteter och tjänster. Express in- och utcheckning, bagageförvaring, rumsservice, flygtransfer, konferensavdelning finns på plats för gästernas trivsel. Rummen är designade för att erbjuda högsta komfort och utvalda rum har värme, skrivbord, minibar, väckarklocka, iPod-docka som utlovar en fridfull, stärkande natt. Efter en dag full av sightseeing kan du återhämta dig i ditt komfortabla rum eller använda hotellets fritidsfaciliteter, som till exempel privat strand, bastu, golfbana (inom 3 km), skidåkning, fiske. Schloss Prielau Hotel & Restaurant är ett utmärkt val oavsett om man vill utforska Zell Am See eller bara koppla av och ladda batterierna.

Pris: Boka Schloss Prielau Hotel & Restaurant just nu för mellan 2144 - 2421 kr.

Boka Schloss Prielau Hotel & Restaurant.

Recensioner för Schloss Prielau Hotel & Restaurant

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Schloss Prielau Hotel & Restaurant

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Schloss Prielau Hotel & Restaurant. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Zell Am See.

Adress till Schloss Prielau Hotel & Restaurant

Adress: Hofmannsthalstraße 10

Postnummer: 5700

Stad: Zell Am See

 

Lämna dina kommentarer för Schloss Prielau Hotel & Restaurant