Boka Hotell

Gästehaus Schwab

Stjärna Stjärna Stjärna
Gästehaus Schwab

Läge för Gästehaus Schwab
Gästehaus Schwab ligger i Zell am See nära Schmittenhoehes linbana, Zell am Sees fritidscenter och Vogtturm stadsmuseum. I närheten av Gästehaus Schwab ligger även Zeller Sees strand och Areitbahn.

Gästehaus Schwab erbjuder:
Höghastighetsinternet/wi-fi i gemensamma utrymmen. Gäster på hotellet har även tillgång till direktanslutning till skidbacke, flerspråkig personal och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer. Det här är ett rökfritt boende.

Rummen på Gästehaus Schwab
Rummen på hotellet har även balkonger. De 5 gästrummen på Gästehaus Schwab har kaffe- och tebryggare. Hotellets gäster har tillgång till kostnadsfritt höghastighetsinternet/wi-fi på rummen. Rummen har plasma-tv med kabelkanaler. På begäran erbjuds även hårtork och strykjärn/strykbräda. Städning erbjuds en gång per vistelse.

Pris: Boka Gästehaus Schwab just nu för mellan 4621 - 6932 kr.

Boka Gästehaus Schwab.

Recensioner för Gästehaus Schwab

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Gästehaus Schwab

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Gästehaus Schwab. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Zell am See.

Adress till Gästehaus Schwab

Adress: Schmittenstraße 101

Postnummer: 5700

Stad: Zell am See

 

Lämna dina kommentarer för Gästehaus Schwab