Boka Hotell

Schild Hotel

Schild Hotel

Det här hotellet ligger i Wien. Grinzinger Friedhof, Stefansdomen och Wiens stadshus är sevärdheter i området. Regionala platser av intresse i Burgtheater. Schild Hotel har ett spa-badkar, ångrum och en bastu. Hotellet är fyrstjärnigt och inkluderar tillgång till höghastighetsinternet, företagstjänster och audiovisuell utrustning. Hotellet har en restaurang, bar/lounge och coffee shop/café. Detta hotell erbjuder transfer (tilläggskostnad). Personalen kan ordna kemtvätt/tvättservice. Ytterligare faciliteter inkluderar en reception med concierge, utomhusgrill och tvättmöjligheter.

Tv:n har kabel/kabeltv och dvd-spelare. Rummen har telefoner och gratis tidningar. Badrummen har makeup/rakning speglar, hårtork och gratis toalettartiklar. Hotellet erbjuder dessutom bäddsoffa, klimatreglering och minibar. Dessutom finns fler bekvämligheter tillgängliga på begäran som strykjärn/strykbräda, extra handdukar/sängkläder och väckning. Städning erbjuds.

Pris: Boka Schild Hotel just nu för mellan 1442 - 2434 kr.

Boka Schild Hotel.

Recensioner för Schild Hotel

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Schild Hotel

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Schild Hotel. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Wien.

Adress till Schild Hotel

Adress: Neustift am Walde 97-99

Postnummer: 1190

Stad: Wien

 

Lämna dina kommentarer för Schild Hotel