Boka Hotell

Duschel Apartments Vienna

Duschel Apartments Vienna

Duschel Apartments Vienna erbjuder inchecking från 02:00.Check out är senast 11:00 AM. .

Bo på Duschel Apartments Vienna medan du utforskar alla underverk i Wien. Med ett komplett utbud av bekvämligheter kommer hotellets gäster tycka att vistelsen är komfortabel. Gratis Wi-Fi i samtliga rum, express in- och utcheckning, bagageförvaring, Wi-Fi i allmänna utrymmen, flygtransfer finns med på listan över saker som gästerna kan ha glädje av. Rummen är designade och inredda så att gästerna ska känna sig som hemma. Vissa är bland annat utrustade med platt-TV, internet (trådlös), trådlöst internet (avgiftsfritt), rum för icke-rökare, luftkonditionering. Ta en paus under en lång dag och använd golfbana (inom 3 km). En välkomnande atmosfär och utsökt service är vad du kan förvänta dig under ditt besök på Duschel Apartments Vienna.

Pris: Boka Duschel Apartments Vienna just nu för mellan 1575 - 1575 kr.

Boka Duschel Apartments Vienna.

Recensioner för Duschel Apartments Vienna

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Duschel Apartments Vienna

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Duschel Apartments Vienna. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Wien.

Adress till Duschel Apartments Vienna

Adress: Walfischgasse 9

Postnummer: 1010

Stad: Wien

 

Lämna dina kommentarer för Duschel Apartments Vienna