Boka Hotell

A&O Hotel & Hostel Wien Stadthalle

A&O Hotel & Hostel Wien Stadthalle

A&O Hotel & Hostel Wien Stadthalle erbjuder inchecking från 03:00.Check out är senast 10:00 AM. .

A&O Hotel & Hostel Wien Stadthalle har ett bra läge i det populära området Hernals. Hotellet erbjuder sina gäster ett brett utbud av tjänster och bekvämligheter som är till för att vistelsen ska bli komfortabel och bekymmersfri. Alla nödvändiga faciliteter, till exempel handikappanpassning, Wi-Fi i allmänna utrymmen, parkering, business center, familjerum, finns att tillgå. Rummen är välinredda och vissa är bland annat utrustade med platt-TV, sängkläder, handdukar, trådlöst internet (avgiftsfritt), rum för icke-rökare. Ha trevligt med hotellets fritidsfaciliteter, däribland spelrum, innan du drar dig tillbaka till ditt rum för en välförtjänt vila. A&O Hotel & Hostel Wien Stadthalle är ett utmärkt val oavsett om man vill utforska Wien eller bara koppla av och ladda batterierna.

Pris: Boka A&O Hotel & Hostel Wien Stadthalle just nu för mellan 527 - 576 kr.

Boka A&O Hotel & Hostel Wien Stadthalle.

Recensioner för A&O Hotel & Hostel Wien Stadthalle

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till A&O Hotel & Hostel Wien Stadthalle

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för A&O Hotel & Hostel Wien Stadthalle. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Wien.

Adress till A&O Hotel & Hostel Wien Stadthalle

Adress: 9-11 Lerchenfelder Guertel

Postnummer:

Stad: Wien

 

Lämna dina kommentarer för A&O Hotel & Hostel Wien Stadthalle