Boka Hotell

Haus Carolin

Haus Carolin

Haus Carolin ligger perfekt till för både affärs- och nöjesresenärer som besöker Westendorf. Hotellet håller hög klass på service och bekvämligheter för att alla resenärer ska kunna få sina individuella behov tillgodosedda. Gratis Wi-Fi i samtliga rum, Wi-Fi i allmänna utrymmen, parkering, familjerum, grillplats finns med på listan över saker som gästerna kan ha glädje av. Rummen är designade för att erbjuda högsta komfort och utvalda rum har värme, balkong/terrass, satellit/kabel-TV, TV LCD/plasmaskärm, kokvrå som utlovar en fridfull, stärkande natt. Underhåll dig själv med hotellets fritidsfaciliteter, som till exempel gym, bastu, skidåkning, solarium, pingis. Haus Carolin är ett utmärkt val oavsett om man vill utforska Westendorf eller bara koppla av och ladda batterierna.

Pris: Boka Haus Carolin just nu för mellan 4095 - 4095 kr.

Boka Haus Carolin.

Recensioner för Haus Carolin

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Haus Carolin

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Haus Carolin. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Westendorf.

Adress till Haus Carolin

Adress: Dorfstr. 110

Postnummer: 6363

Stad: Westendorf

 

Lämna dina kommentarer för Haus Carolin